Rólunk

Kik vagyunk és mi a missziónk?

A zsidó közösségi krízisplatform életrehívója a JCC Budapest – Bálint Ház, a MAZS Alapítvány, a Szarvasi Nemzetközi Zsidó Ifjúsági Tábor, a Mozaik Zsidó Közösségi Hub, valamint a világ legnagyobb zsidó segélyszervezetének helyi szervezete, a JDC Magyarország Alapítvány.

Partnerek: MAZSIHISZ, BZSH, EMIH, Manora Egyesület, zsidó közösségi civil szervezetek.

Célunk, hogy civil partnereink, belső és külső erőforrások, szakértők és egyéb érintettek bevonásával erősítsük a zsidó közösség kapacitásait, információval lássuk el a közösségi tagokat és támogatást nyújtsunk azoknak a szereplőknek, melyek a krízis közösségre gyakorolt negatív hatásait kívánják enyhíteni.

A platform civil szervezeti vezetőkből, tanácsadókból és szakértékből áll, akik munkacsoportokba szervezve végzik feladataikat.

Oktatási munkacsoport: Fritz Zsuzsa (JCC Budapest – Bálint Ház), Friedman Sasha (Szarvasi Tábor, JDC)

Outreach munkacsoport: Elek Luca (Tarbut, JDC), Moldován Bendegúz (Mozaik Hub, JDC), Kenesei Marcell (JCC Budapest – Bálint Ház), Nádas Kata (JDC)

Kommunikációs munkacsoport: Forrás Dávid (tanácsadó, Mozaik Hub), Lantai Dávid, Jobbágy Bálint (Junction, JDC)

Elemzési, értékelési és tervezési munkacsoport: Mircea Cernov (JDC), Tordai Bence (Mozaik Hub, JDC), Friedman Sasha (Szarvasi Tábor, JDC)

Egészség- és járványügyi szakértők: Assaf Shemesh, Balkányi László

Online eszközök, weboldal: Seres Attila, Tordai Bence, Forrás Dávid, Jobbágy Bálint Lantai Dávid


Kapcsolatfelvétel:

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az elemzési, értékelési és tervezési munkacsoport tagjain keresztül, hogy tájékozódhassunk az együttműködés lehetőségeiről.

Mircea Cernov ([email protected])
Tordai Bence ([email protected])