Élelmiszer, gyógyszer kiszállításra van szükségem

MAZSIHISZ
Amennyiben kóser élelmiszer, melegétel kiszállítással, bevásárlással vagy egyéb alapellátással kapcsolatos igénye van, az alábbi telefonszámon keresheti a MAZSIHISZ munkatársait: + 36-30-541-8771, avagy egyéb igényeink megjelölésével itt töltheti ki a Mazsihisz űrlapját.

 

EMIH
Amennyiben kóser élelmiszer kiszállításra van szüksége, az alábbi elérhetőségeken keresheti az EMIH munkatársait: +36-30-222-1439.

Amennyiben gyógyszer beszerzésre, egyéb egészségügyi vonatkozású segítségre van szüksége az alábbi elérhetőségeken keresheti az EMIH munkatársát: +36-30-725-0364 vagy [email protected]

 

Mazs Alapítvány

A Holokauszt Túlélőket Támogató Programjának kliensei a telefonos ügyfélfogadási időben továbbra is a szociális munkásukat tudják keresni a megszokott telefonszámokon.

Azok, akik a MAZS Holokauszt Túlélők Programjának nem kliensei, de rendelkeznek Claims Conference regisztrációs számmal, az alábbi elérhetőségeken tudják keresni a MAZS Alapítvány munkatársait : +36-1-888-9400 vagy [email protected].

Azok, akik a MAZS Holokauszt Túlélők Programjának nem kliensei, de zsidó származásúak és 1945 október 30 előtt születtek, szintén az alábbi elérhetőségeken kereshetik a MAZS Alapítvány munkatársait: +36-1-888-9400 vagy [email protected].

Azok a családok, akik a JAFFE Zsidó Családsegítő Szolgálat kliensei, a családgondozójukat tudják keresni a szokásos telefonszámokon.

Azok a családok, akik nem kliensei a JAFFE Családsegítő Szolgálatnak, de

–              18 év alatti zsidó gyermeket

–              25 év alatti nappali tagozatos hallgatót

–              25 év alatti másképességű gyermeket/ fiatalt

–              gondozásba került vagy gyámság alatt álló zsidó gyermeket nevel

a JAFFE Családsegítő munkatársait az alábbi elérhetőségeken tudják keresni: +36-20-256-0554, messenger a MAZS Alapítvány/JAFFE Családsegítő oldalán www.facebook.com/jaffe.csaladsegito.szolgalat/, e-mail: [email protected].